10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 85.yıl dönümü nedeniyle okulumuzda anma töreni yapıldı.

10.11.2023 57

Okulumuzda Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde anma töreni yapıldı. Anma töreninde okul müdürümüz Ahmet YAŞAMALI konuşmasında''Atatürk, hem Türk milleti hem de tüm dünya milletlerinin huzur ve mutluluğunu en ön planda tutmuş, bu sayededir ki dünyanın en önemli liderleri arasındaki haklı yerini almıştır. Kuşkusuz ki mevcut durum milletimiz için de başlı başına bir övünç kaynağıdır. İşte bahsettiğimiz sebeplerden dolayı Atatürk’ün fikir ve düşüncelerini en iyi şekilde kavrayıp anlamak; bu fikir ve düşünceleri gelecek kuşaklara da en iyi bir şekilde intikal ettirmek yaşadığımız sürece bunları elimizden geldiğince uygulama sahasına koymak hepimiz için önemli bir vazifedir.O nedenledir ki her zamankinden daha çok çalışıp vatanımız ve milletimiz için büyük işler yapmanın gayreti içinde Atamıza layık olamaya çalışmalı ve bunu hiçbir zaman akılımızdan çıkarmamalıyız. Bu duygularla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.''dedi. Bizlerde okul öğretmenleri ve öğrencilerimizle birlikte bir kez daha Atatürkümüzü bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

10-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-202310-11-2023